U baš me zanima tvoja reakcija. Nadam se da ćeš ić ponovo prelaziti. 
Završio Heavy Rain. Ako idemo definirat pojam fenomenalnog interaktivnog filma, onda je to Heavy Rain - hrpa odluka gdje svaka ima stvarnu posljedicu, odlična interakcija sa okolišem i igrom općenito, quick time eventovi gdje ti se ruke znoje od napetosti, vrhunska priča s odličnim zaokretom na kraju te dobra karakterizacija likova. S tehničke strane isto jako dobar posao Francuza, iako se nerijetko Playstation 3 gušio s igrom koja pruža odlično audio-vizualno iskustvo. Nakon Fahrenheita, još jedna avantura koja me oduševila. Iako je bilo dosta koncepata posuđeno iz prethodne igre (starica, djetinjstvo, ispreplitanje priče nekoliko likova), konačan dojam je bolja i zaokruženija igra. Dobra realna životna priča bez odlaska u neke fantasy vode.
Mislim da će morati sa idućom igrom napraviti radikalniji zaokret u pristupu izrade igara. Imaju talenta za inovativnost u žanru te treće filtriranje istih koncepata ne bi bio dobar potez. To nam je potvrdio Naughty Dog s Unchartedom 3.
Glede brojčane ocjene Heavy Raina, 9/10.
Ne budem više igrao igru - odigrao sam je točno onako kako sam mislio te pošto znam rasplet radnje, više mi neće biti jednako zanimljivo. Ne želim si kvariti iskustvo koje mi je sada ostalo u sjećanju